Winston 8/2-10

Det blev en rätt lång runda idag med Winston. Vi promenerade på kyrkogården, uppe på de vallarna som finns här och där. Jag hade bestämt mig för att inte gå i djup snö med mina låga gympaskor men det löftet lyckades jag givetvis inte hålla. Mina strumpor var ganska snabbt blöta. Men det gjorde inget. Man får väl passa på att bli blöt om struporna medan det finns snö.

Vi gorde lite sök med levergodisarna vi fått med. Winston var jätte duktig. Hittade dem rätt snabbt i den djupa snön. Vi hälsade lite snabbt på en annan vovve men den andra matten ville inte låta dem hälsa för mycket för att man vet aldrig om två hanar gillar varandra eller inte sa hon. Men Winston var jätte glad och ville inte lämna situationen "olekt".

Då märkte jag att det gått 35 minuter och vi satte av i trav en bit. Ända tills min kondis protesterade och så gick vi sista biten. Husse var inte hemme längre när vi kom 12.40. Han hade varit hemma på lunch och jag hann precis se honom gå innanför dörren då jag kom cyklandes. Han berättade då att det varit inbrott i huset. De hemska människorna hade tagit en del dyrbara ägodelar med det som jag nog tyckte var allra mest hemskt var att de hade tagit lillhussarnas sparbössor! Hur kan någon göra något sådant!? Jag får ont i hjärtat när jag tänker på det. Gå in i ett rum, se att det tillhör ett litet barn och så ta bössan med sparpengar... det är långt ifrån vad en annan kan förstå.  

På onsdag blir nästa sväng med Winstongubben!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0