Sommaren



Semester

På torsdag åker jag till Norge och är där tills mitten av augusti. Jag kommer att vara tillgänglig på min mobil under hela sommaren så om du är intresserad av mina tjänster hör bara av dig. Du kan även maila men jag kommer inte att ha möjlighet att kolla den så ofta. 

Tidigast i mitten av augusti drar alla nya abonnemang igång (efter den kostnadsfria träffen som vi bokar in då du ringer (mailar)). Mer information om tjänsterna finns på hemsidan Dogwalking service och längst ner i menyn där finns även prislistan som jag i stort sett följer.


Ersättare!

En vän till mig, Karin Eriksson, finns behjälpling under hela sommaren om du behöver någon som rastar din hund om dagarna. Det är inte genom något företag utan helt privat då hon bestämt sig för att ha detta som sitt "sommarjobb" i sommar. Du kan nå henne på 0700469591.



Ha en underbar sommar!
Kram Mathilde Agborg
Dog walker i Malmö


Mobil: 0701185296
Mail: [email protected]


Zita 31/5 - 2/6 -10



Zita siter och övervakar området

Tänk att det är Juni! Jag har inte ens hunnit få i mig att det är vår ju. Jo, det har jag nog faktiskt, men knappt. Jag skrev i uppdateringen för Winston här nedanför varför jag inte hunnit med att skriva på dogloggen i veckan. Det är helt enkelt fullt upp med saker att hinna med för att få betyg i allt. Men nu har jag lite tid innan jag börjar med nästa grej. Jag hade tre stora prov idag som jag började plugga på onsdags innan dess var det fullt med andra uppgifter. Men jaja, vem bryr sig...

Jag har ju alla fall varit ute måndag, tisdag och onsdag. Jag har kommit strax innan 13 varje dag. Och det har varit så rolgit att återse den lilla igen. När jag träffade henne kände jag att jag saknat henne. 

Alla dagar gick vi till Beijers park som ju ser helt annorlunda ut än vad jag är van vid. Det är jätte grönt! Även den lilla parken innan den stora är annorlunda. Den måste ju nästan få ett nytt namn, den är totalt omgiven av rosa och lila. Rosa kastanje blommor som matchar de lila syrenerna framför i olika nyanser. Rosa parken kanske?

Allting gick jätte bra. Zita var på bra humör och gick i sin egen värld och luktade precis som vanligt. Hon är inte mycket för kontakt när man är ute. Inte heller vill hon bli fotograferad. Precis som mina hundar lyckas han ofta få till de mest märkliga miner, som en protest liksom. Men några foton lyckades jag få till med mobilen, i sommar grönskan.

På bilderna nedan visar Zita vad hon tycker om att bli fotograferad:





Stort träd med liten hund vid sin fot





Winston 31/5 och 2/6-10

Suck...

Nu har jag tid att uppdatera här. Jag har aldrig varit så här stressad i hela mitt liv. Man kan säga att jag gett järnet i skolan nu de senaste veckorna med flera uppgifter och prov i varje vecka. Jag har hållt på från morgon till in på natten med att skriva och plugga på prov. Vad jag vill komma fram till är att jag helt enkelt inte haft tid att skriva, eller göra något annant heller för den delen. Men nu är det bara några grejor till kvar att göra.

Jag skriver om veckans två promenader med Winston tillsammans. Lillen har varit så glad och jag tror det är värdet, sommar känslor kanske? I onsdags dock var han lite besvärad av värmen i solen, så vi försökte att gå så mycket som möjligt i på de skuggiga sidorna inne på kyrkogården. Han rullade sig flera gånger och försökte komma åt att skicka på sitt sår (han är ju numera kastrat) men då gick vi vidare. Han verkar vara väl medveten om vart vattenhålet befinner sig inne på kyrkogården. Han gick raka vägen fram till en liten kran där man kan pumpa ut vatten med foten. Där ville han ta en liten paus också, i den sköna skuggan. Där försökte vi också göra lite "godis på näsan trix" men det var inte så lätt att få dem att ligga kvar på den korta lilla nosen tack vare alla tussar. Så det fick bli lite "godis mellan ögonen trix" istället.

Jag han fort fram med mobilen och ta några foton. Jag älskar att fota Winston han klistrar sig fast på "linsen". Angus och Abbey (mina hundar) gör så fula miner dem bara kan så fort dom får se en kamera. Det är nästan så man blir förvånad av vilka miner en hund kan få fram. Men till och med glimtarna i Winstons ögon fastnar.



RSS 2.0