Winston 30/8-10

Jag kom dit strax efter 12, på min egen cykel igen eftersom pappsen åter satt på kedjan som lossnade en annan gång jag var på väg till Winston. När jag kom fram var Winston ute i trädgården med de två små pojkarna och mormor, om jag inte minns fel nu. Hon överlämnade Winston till mig och vi gick ut. Vi gick en sväng runt omkring bland husen. Det var härligt väder. Winston var glad idag och sprang fram och tillbaka, luktade, kissade, rullade sig. Han bajsade dock inte denna dag. Morfar (om det var det mannen som tog emot Winston var) sa att kanske han fått för lite mat i morse. Hehe.

Ja så mycket mer hände inte, men det är väl skönt det... Vi gjorde lite kontakt övningar som vanligt. Får komma på några nya nu när alla gamla går som smort. Ingen utmaning längre. När jag sedan var på väg hem, vad hände om inte det att kedjan hoppade av? Fast jag var rätt nära hemmajorden när det skedde som tur var.

Ja jag glömde ju skiva igår, igen. Idag var jag på min första sånglektion. Och jag har gått varit nervös för det sedan jag fick tiden förra veckan. Så huvudet har varit rätt upptaget av föreställningar om de 50 minuter jag skulle sitta i ett rum med en sångpedagog. Men det var bara underbart, de 90 minuterna som det istället blev.

Jaja, hur som hälst. Imorgon ska jag iväg och träffa Winston igen, och kanske någon familjemedlem, vi får väl se.


Mimmi 26/8-10

Idag gick jag ut med Mimmi för första gången. En härlig promenad, med en härlig hund, i härligt väder.

Redan när jag stack hemmifrån vid halv tolv kände jag att jag glömt något. Men jag kom inte på vad det var förrän jag fick syn på porten - koden. Jag hade för mig att det var något med 9or, 6or och 7or. Men inte vilken ordning. Fick cykla hem igen, kolla på lappen och så tillbaka.

När jag kom in blev Mimmi glad och kom springandes till dörren. Men då fick hon se att det inte var matte eller någon hon kände igen. Hon puffade och reste ragg ett ögonblick men sen hälsade vi och hon blev glad och började slicka mig på handen. Hon kom väl på att vi träffats en gång innan.

Vi gick till det gamla koloniområdet, där jag under förra årets malmöfestival hjälpte till med föreningen Mykorrhiza att odla en liten plätt. Jag tog några foton på lilla Mimmi för att kunna presentera henne här på bloggen ordentligt. Vi gjorde lite kontaktövningar för att så snart som möjligt få en god relation.

Efter en liten sväng där inne så gick vi samma väg tillbaka. På den stora fina gräsmattan utanför huset gjorde vi ännu fler kontaktövningar. Jag delade godisarna i små bitar. Höll ut en och en i handen och när hon tittade på mig i ögonen så fick hon beröm och godisen. Sen kom en liten dvärgschauzer och hälsade. Mimmi blev jätte glad. Sen gick vi och slängde den stiliga rosa bajspåsen i en soptunna jag hittade - med bajs i givetvis =)

Nu börjar jag gå ut med Mimmi på onsdagar och nu ska jag alldeles strax maila matte.

Mimmi




Winston 25/8-10

Idag blåste det rejält när jag cyklade till Håkanstorp. Det kändes som om det blåste ifrån alla håll. Både husse och matte var hemma när jag kom. Efter en stunds godisletande (för husse och matte) gick vi ut en sväng runt området. Vi gjorde lite kontakt övningar med godiset. Winston skulle titta mig i ögonen för att få godiset. Det gick bra. Hans lugna blick mötte min, han fick sin bit och så skuttade han glatt vidare.


Bild från i måndags - Winston med pinne


Winston 23/8-10

Glömde att uppdatera i måndags. Jag kom strax efter 12. Jag såg, och hörde, att winston var ute i trädgården och hoppade och pep för att hälsa. Jag stod och kämpade med låset som inte ville släppa greppet om nyckeln. Då var plötsligt Winston vid mina fötter. Han hade tagit sig förbi stängslet den luringen.

Vi gick en runda runt området. Vid en liten grusplan hittade Winston en pinne som vi lekte lite med och Winston fick visa upp lite trix för godisarna vi hade fått med. Det var en varmt och soligt och vi gick och njöt av denna fina augusti dag. Vissa klagar på att sommaren är slut, men det är den väl inte rikigt än.

I tjugo minuter var vi ute (det blev lite mer) jag har kortat ner promenaderna till 20 minuter, om man inte väljer 40 minutersvarianten, för att hinna med mer. Den andra dog walkern, ansluten till samma företag som jag, har 20 minuter, och nu kör jag på det med.

Jag tog lite foton på Winston på grusplanen.


RSS 2.0