Zita 24/2-10

Nu är jag så trött, så det blir bara några rader. Jag skulle ha skrivit tidigare. Men jag har haft fullt upp med att läsa ur boken som jag är helt inne i. Det är som en fälla som ligger och lockar och när jag väl börjar läsa kan jag inte slita mig. Det är farliga grejor det - böcker...

Men hur som hälst... Jag och Zita satt i hallen och gosade en stund innan vi gick ut. Zita är så söt när hon kommer och klättrar upp på en för att lägga sin kind mot en egen. Och så bytar hon kind och tar den andra. Efter det gick vi ut en kvart. Så det blev 50/50 idag, gos och promenad.

När jag kommit ner för trapporna efter att ha lämnat lägenheten började Zita skälla. Jag hörde henne då jag låste upp min cykel. Men sen slutade hon. Men förmodligen började hon igen snart eftersom grannarna klagat. Tråkigt med grannar som klagar, fast om hon skäller oavbrutet så kanske man kan förstå dem... Hoppas problemet löser sig snart. Inte roligt för Zita heller då det såklart är en orsak till hennes uppförande. Svart att veta vad dock.

Det är inte varje onsdag jag kan säga till Zita "vi ses imorgon". Men denna dagen kunde jag det! Och dett blev mer än några rader visst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0