Zita 11/1-10



Jag är alldeles blöt av svett när jag kommer in till Zita idag. Jag har gått så fort att klimatet innanför jackan var lika med regnskog. Mamma jobbar och måste ha sin cykel, och min ska på lagning, så jag fick gå. Hade kanske kunnat ta bussen, men jag går hellre. Sätter på Zita, som trampar omkring på golvet, sitt koppel och så går vi ner för trapporna.

Zita väntar fint i ytterdörren på att jag ska gå ut först, hon är noga med sådant. Vi knallar ner längs den vanliga vägen mot parken. Zita luktar och luktar. Det är mycket spännande idag. Det ligger fortfarande kvar lite snö, till Zitas stora förtjusning. Idag har jag med kameran och jag fotograferar Zita i snön. Efter några vändor fram och tillbaka i parken så knallar vi hemmåt. 

Innanför dörren igen spinger Zita och hämtar sin tiger. Vi leker en stund, men Zita vill hellre kela, så då gör vi det. Jag tar några foton här inne med på Zitas "goseminer" men dem laddar jag upp imorgon. Sen är det åter dags att stänga dörren framför Zitas missnöjda blick. Men vi ses redan imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0